Categorii
Intrebari de la cititori

Ce pompa cu tocator sa cumpar? Fosa la 100 m de retea canalizare

Situatia mea: stau la casa, din motive independente de mine nu ma pot racorda la reteaua de canalizare decat prin pomparea apei reziduale dintr-o fosa aflata la 100 m. Diferenta de nivel de la radierul fosei la radierul caminului apartinand retelei de canalizare, este de 4 sau 4.5 m ce ar trebui pompata pe distanta de 100 m, cum am mentionat mai sus.


Ma gandesc ca va fi evacuata periodic, fiind pompa cu plutitor. Intrebarea este ce pompa cu tocator as putea pune? Evident as dori sa stiu caracteristicile ei. Va multumesc.

Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Ce pompa cu tocator sa cumpar? Fosa la 100 m de retea canalizare.

4 răspunsuri la “Ce pompa cu tocator sa cumpar? Fosa la 100 m de retea canalizare”

Buna ziua
Indicat ar fi sa nu utilizati pompa cu tocator pentru ca se blocheaza de la hartie si in primul rand de la firele de par.
Dimensiunea pompei este in functie de teava de refulare.
In cazul dumneavoastra este nevoie de o teava PE de maxim 63 mm. Mai multe relatii 0727344251

Consultati o firma autorizata care distribuie asa ceva. Numai un specialist va poate da o informatie pertinenta si cred ca nu va va costa ceva consultatia. Cei care spun „am auzit eu de la cineva” nu sunt de incredere. Succes!

Puteți folosi foarte eficient pompe din gama / marca Tsurumi. Garanție pe viață. Studiați-le pe YouTube. Suntem în aceeași situație; din 2009 și până în prezent, nu mi-a creat nicio emoție.

Va trebuie un tocator si mai apoi o pompa pentru ape uzate. Apoi, reteaua de canalizare sunteti sigura ca este de apa menajera? Sau o fi pluviala? Daca e pluviala este ilegal ceea ce vreti dvs sa faceti. Mai ieftin este cu vidanja. Sa nu vidanjati des, va trebui sa realizati un drenaj. In acest caz, vidanjarea va va costa cam maxim 200 de lei pe an. Spor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *