Categorii
Descurca-te singur

Video: Cum a rezistat la zapada solarul din policarbonat si plasa sudata

Iata ca am revenit cu video despre solarul construit de mine in regim DIY, din policarbonat si plasa sudata de Buzau. A trecut iarna cu brio, vei putea vedea mai jos. Nu a patit nimic si in continuare il recomand. Daca as fi nevoit sa mai construiesc unul as opta tot pentru policarbonat, folia normala nefiind la fel de rezistenta la zapezi mari.


Pentru cei ce nu au apucat sa vada video cu constructia solarului, de la zero, il pot vedea la linkul urmator: VIDEO – Cum am construit solarul care sa reziste la vant si zapezi.

4 răspunsuri la “Video: Cum a rezistat la zapada solarul din policarbonat si plasa sudata”

Bravo. O idee originala pentru iarna . Primavara inlocuiti policarbonatul cu folia?

Salut Andrei, sunt unul care la inceputurile tale in ale agriculturii iti spuneam ca ceapa se pune mai des decat o puneai tu.
Constat cu placuta surprindere ca ai facut progrese semnificative (eu fiind de 2 – 2,5 ori mai mare decat tine si, ce sa vezi, si pana la 18 ani crescut la tara). Te admir pentru ce poti realiza si pentru exemplele date. Totusi, la varsta mea, trebuie sa pun intrebarea urmatoare: Cum realizezi, in solar fiind, polenizarea fara bondari sau alt inlocuitor? Cum reusesti tu sa scuturi pistilul astfel incat sa poti produce … productie?
Cu stima
conion

Salut, Conion. Multumesc pentru vorbele frumoase.
Din momentul in care apar florile, zilnic intru dimineata in solar si scutur fiecare planta de rosie cu rabdare :). Iar cand deja e foarte cald afara scot policarbonatul din capete, deci problema e cat de cat rezolvata.
Scuturarea usoara (ca o trepidatie) mi-a rezolvat problema polenizarii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *