Categorii
Intrebari de la cititori

Finalizare casa la rosu – termoizolatii, sanitare etc Otopeni, Ilfov

Buna ziua, am o casa la rosu finalizata (cu invelitoare montata) si doresc sa continui cu etapa urmatoare (termoizolatii, sape, placi gips carton, intalatii electrice, sanitare, etc). In acest sens doresc o oferta de pret pentru aceste lucrari. Pentru cei interesati, rog a lasa emailul / numar telefon, pentru mai multe detalii ulterioare. Locatie: Otopeni Aeroport / Ilfov.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Finalizare casa la rosu – termoizolatii, sanitare etc Otopeni, Ilfov.

8 răspunsuri la “Finalizare casa la rosu – termoizolatii, sanitare etc Otopeni, Ilfov”

Trimiteti Lista de Cantitati de Lucrari ce urmeaza a se executa (sape, finisaje, instalatii, termosistem, gips-carton, etc.) la adresa de email: sorin30041960@yahoo.com pentru calcularea corecta a DEVIZULUI ESTIMATIV.
inginer constructor autorizat RTE (Responsabil Tehnic Executie)
Sorin C.

Buna ziua.
Execut finisaje interioare si exterioare imobile noi, in mai multe judete, si in Ilfov.
Pe adresa casablancalux88@gmail.com aștept toate categoriile de lucrari pe care doriti sa le execut (constructii si instalatii ).
Multumiri.

Buna ziua firma de construcții executăm lucrări de constructii amenajări interioare si exterioare pentru a discuta mai multe detalii ne puteti contacta la nr de tel 0763121218 Sau pe adresa de email alinutconstruct20@gmail.com
O zi buna
Ionuț Ciobotaru

firma din 2003 din Prahova execută case la rosu sau cheie si toata gama de finisaje int și ext (fațada rigips glet zugrăvit etc. )
Se oferă calitatea factura garanție
Detalii tel Vlad
0723249738

Sc.Lazar Constructii Case
Firma din Otopeni, preluam case la rosu pentru finisari la cheie inclusiv instalatiile electrice, sanitare si termice, pentru detalii email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect.
Mihai Lazar
0766813228

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *