Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte firme Dambovita, casa acoperis 4 ape, 110 mp

Buna ziua, sunt interesat de o oferta material plus manopera pentru o casa in Dambovita. Acoperisul va fi in 4 ape, amprenta la sol este de 110 mp, tabla va fi Lindab.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Oferte firme Dambovita, casa acoperis 4 ape, 110 mp.

5 răspunsuri la “Oferte firme Dambovita, casa acoperis 4 ape, 110 mp”

Bună ziua,
Va rog sa ma contactati :0722904669
Unde anume în Dâmbovița???

Buna ziua FIRMA executăm acoperișuri Dulgherie Montaj Tigla metalică Dulgherie vanzare Tigla metalică
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de tel 0763121218
O zi buna
Ionuț Ciobotaru

Daca amprenta este de 110 mp , suprafata acoperisului este de cel putin 180 mp . Nu cred ca poate cineva lansa o oferta atata timp cat nu precizati suprafata exacta. Ca nu stiti este cu totul alta problema , trebuie sa apelati la un specialist/consilier vanzari in domeniu si vine acesta sa-l masoare sau daca aveti planu ale acoperisului scrie acolo cat este suprafata acestuia .

Apropo de aceasta un acoperis include diverse aaccesorii (jgheaburi , burlane …etc) care va cresc oarecum pretul , nu doar tabla , care trebuiesc calculate la fix (nu dupa ureche) . Sau renuntati la acestea ? Doar montat tabla si „la revedere” cum s-ar zice .

Si inca ceva . V-ati exprimat cu „acoperisul va fi in 4 ape” !?! Pai este construit sau nu ? Ca si aici este atunci o problema .

Altfel spus vor curge „ofertele” la misto fara anumite date exacte , fiindca sunt unele superficiale pe care le-ati oferit . Mi se par uneori amuzante aceste cereri

@Radu mie mi se pare amuzant si inutil comentariul dvs. Daca lucrati in domeniu si sunteti interesat puteti lasa un numar de telefon si o adresa de email, veti primi pe email toate detaliile si acolo vom vedea daca sunteti atat de bun la oferte si executie pe cat sunteti la socializare pe mediul online.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *