Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere gresie, model tip marmura bucatarie open space

Bună ziua! V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu cateva sfaturi. Am un living open-space cu bucataria de culoare rosie + blat gri, un perete cu piatra naturala gri / negru, canapea gri (textil + piele), masa cu blat din lemn natural + picioare metalice negre, scaune textil negru si picioare lemn natural.


M-am blocat in alegerea gresiei. Ma gandeam la un model de genul marmurei, insa nu stiu daca se potriveste sau daca ar fi, cumva, prea mult. As dori, totusi, sa pastrez totul in linii simple. Multumesc!

Intrebare de la Lori, pe adresa redactiei: Alegere gresie, model tip marmura bucatarie open space.

2 răspunsuri la “Alegere gresie, model tip marmura bucatarie open space”

Nimeni nu poate face alegeri in locul dvs… aceasta dilema va apartine. imitatia de marmura ne da voie sa alegem aproape toate genurile de parchet si este lucrata bine calitativ… ori cum facem asta cel putin odata in viata trebuie sa alegem cu atentie … calitate in detrimentul cantitatii… este stiut faptul ca o culoare deschisa … mareste… zi buna

Buna, Lori!

Total de acord cu cele spuse de Deacu, mai sus. Asa ca daca excluzi utilizarea unui parchet sau a unui model de gresie ce imita parchetul, intr-o nuanta calda a lemnului, mergi cu incredere pe varianta gresiei tip marmura, cu nervuri subtile.

Iti sugeram sa iei in calcul lemnul sau o gresie ce imita lemnul pentru pardoseala din livingul tau open space pentru ca am observat ca ai utilizat pana acum preponderent nonculori in amenajarea lui (alb, negru si gri), cu exceptia mobilei rosii, si consider ca nu ar strica sa aduci in decor si un finisaj ceva mai calduros, care ar avea rolul de a incalzi vizual atmosfera.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *