Categorii
Intrebari de la cititori

Pret estimativ la cheie 2021 casa 110 mp, Prahova

Va rog, un pret estimativ la cheie pentru o casa de 110 mp, P + M. Ca pentru anul 2021, localitatea Paulesti judetul Prahova.


Intrebare de la Aurora, pe adresa redactiei: Pret estimativ la cheie 2021 casa 110 mp, Prahova.

6 răspunsuri la “Pret estimativ la cheie 2021 casa 110 mp, Prahova”

Buna ziua ,

In vederea intocmirii unei oferte de pret va rog sa imi puneti la dispozitie planurile, studiul geo si daca aveti disponibile liste de cantitati cu lucrari de executat .
Contact : ciolantoni@gmail.com sau 0729520968

Mihai Lazar,
Un deviz adevarat se face numai dupa lista de cantitati materiale, pentru detalii si oferte email.lazar.constructii@ gmail.com
Cu respect…

Salut! Depinde de multe aspecte! Veti achizitiona dvs. 100% din materialele de constructii si tot ce mai este necesar si vor fi aduse pe santier la timp? Intreb pentru ca unele firme au deja contracte preferentiale cu depozite mari, care aduc materiale direct de la producator/importator, de exemplu caramida (Brikston, Cemacon), gleturi (Ceresit, Knauf, Weber), ciment (HeidelbergCement), adezivi (Duraziv), beton la cifa (Holcim) etc. Doriti doar mana de lucru si aveti deja proiectul? Cofrajul va fi achizitionat de dvs. si va fi din lemn, adica de unica folosinta, sau va fi de la firma de constructii, adica panouri Doka plus cofraje din plastic/metal? Trebuie sa raspundeti la multe intrebari inainte de a astepta un pret, chiar si estimativ.

Trimiteti Proiectul DTAC si LISTELE de CANTITATI de LUCRARI la adresa de e-mail : sorin30041960@yahoo.com si va vom calcula DEVIZUL ESTIMATIV al lucrarii Dvs.
inginer constructor,
Sorin C. Autorizat inginer RTE(responsabil Tehnic Executie).

Echipa case la rosu si la cheie pentru mai multe detalii contactatine la nr de telefon 0767270592 oferim calitate si garantie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *