Categorii
Intrebari de la cititori

Am autorizatie pentru casa Constanta, P + 1, caut firma

Buna ziua! Vreau sa incep constructia unei case in Constanta (astept eliberarea autorizatiei de construire) undeva in luna august. Intre timp, caut echipa de constructori. As vrea sa stiu preturi actualizate pentru constructia casei la rosu in ambele variante (manopera si materiale + manopera).


Va fi un P + 1, cu terasa necirculabila in zona Veterani Constanta.
Suprafata Parter 107 mp, Etaj 117 mp. Va pot da mai multe detalii, arhitectura, cantitati materiale etc. Multumesc anticipat.

Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Am autorizatie pentru casa Constanta, P + 1, caut firma.

7 răspunsuri la “Am autorizatie pentru casa Constanta, P + 1, caut firma”

Buna ziua.
Construiesc imobile la rosu in mai multe judete, si in Constanta.
Aștept proiectul casei pe adresa antrecons10@yahoo.com pentru a va calcula oferta de pret manopera la rosu.
Multumiri.
ANTRECONS

Am trimis mail cu proiectul la toti 3 de mai sus. Astept raspuns. Multumesc!

Execut case la roșu în județul Constanța puteți trimite proiectul la adresa de mail pentru a analiza și a vă putea spune un preț per construcție

Renovezi sau construiești ? La apartament sau casă facem garduri, construim case din cărămidă, BCA sau lemn la roșu sau cheie, montăm uși, geamuri, punem gresie, faianță, aplicăm vopsea cauciucată, montam parchet, modificăm acoperiș sau spații unde structura de rezistență permite, turnăm șape, alei betonate, construim foișor, tencuit, placăm cu polistiren, aplicam grunt, decorativă, glet, lavabilă, pietre decorative pe soclu de la casă sau dorești o simplă schimbare a nuanței în apartament pentru un nou Look ? Ai intrat unde trebuie!

Suntem o firmă de construcții din județul Argeș, care prestează servicii atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Prețul nu este fix, este întotdeauna negociabil. Clientul știe de la început ce sumă trebuie să plătească, pentru ce plătește, când trebuie să plătească și cel mai important știe când începem și când terminăm intervenția. Pentru noi contează ca toată lumea să fie împăcată și de aceea oferim aceste informații de la început.

Ne deplasăm și în țară dar în anumite condiții !

Pentru orice potențială colaborare, ne puteți contacta la numărul de telefon (0790) 644 410 de Luni – Vineri intre orele 08:00 – 20:00 sau Sâmbăta intre orele 09:00 – 15:00, sau oricând la adresa de mail: Alexconstructsmart@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *