Categorii
Intrebari de la cititori

Am vrut sa cumpar o casa modulara, dar are pretul mare

Salut! Voiam sa cumpar o casa modulara de 6 x 4, m-am inteles cu niste baieti un pic dubiosi, in sensul ca nu stiau sa imi spuna un pret pentru aceasta suprafata.


Dupa o zi de lucru la insistentele mele si dupa ce am dat 2 avansuri colosale i-am convins sa imi faca o masuratoare si domnii nu stiu exact cum au calculat ca ar trebui sa le platesc in jur de 130 metri inmultit cu 45 euro pe metru cum ne-am inteles. Acum mie imi miroase a tzeapa, dar as vrea sa imi spuneti cum ajungi la aproximativ 130 metri cu o amprenta de 24 mp?

In principiu, din ce am inteles de la ei: Pentru pereti au inmultit amprenta la sol cu 2.5 metri (inaltimea), apoi 24 metri amprenta fundatiei, inca 24 metri tavan. La acoperis si mai amuzant, au inmultit lungimea acoperisului cu inaltimea, apoi inmultit la 2 caci acoperisul are 2 ape. E corect?

Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Am vrut sa cumpar o casa modulara, dar are pretul mare.

4 răspunsuri la “Am vrut sa cumpar o casa modulara, dar are pretul mare”

Cred sincer ca este vorba de o mare țeapă
Orice dealer de case de acest tip îți va cere un preț fix, eventual o mica negociere , nu un calcul pe care il face un țepar la suprafata peretilor, tavanului, acoperis ,etc. Mai consulta un prieten ,un specialist ori ceva site-uri de specialitate. Părerea mea!

Este teapa dar vinovatul principal sunteti dumneavoastra pentru ca , ati acceptati sa lucrati cu ei din cauza pretului 45 de euro mp si de aia vi se intampla toate astea este un pret exagerat de mic dar acum o sa va coste mult mai mult astea se intampla la majoritatea clientilor care cauta pret mic o echipa serioasa si priceputa nu cere niciodata 45 de euro mp pentru mai multe detalii contactatima 0767270592

Din păcate piața construcțiilor e plină de indieni țepari care strică reputația tuturor.
45 euro / mp suprafață utilă / desfășurată?
V-au văzut că nu cunoașteți domeniul și profită de dvs… măsoară și ei tot ce pot… tavane, pereți, acoperiș…
Oricum, pe de-o parte e de admirat cum de la 24 mp au ajuns la 130… tupeu de-ăsta n-are oricine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *