Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc firma sa ridic casa in Ilfov, 289 mp

Buna ziua, doresc sa ridic o casa in Cocioc, Peris, Ilfov, doar parter. SUPRAFATA CONSTRUITA LOCUINTA = 238.63 mp, SUPRAFATA TERASE ACOPERITE = 51.07 mp, SUPRAFATA CONSTRUITA TOTALA = 289.70 mp, SUPRAFATA DESFASURATA = 289.70 mp.


Locatie teren: https://goo.gl/maps/MgGPk4GogMwkmUk57. Proiectul de arhitectura si de rezistenta e gata, vi-l pot trimite pe mail. Constructia va fi finantata de credit bancar, deci trebuie facturat tot si facut ca in proiect, platile in transe pe etapele de executie.

Autorizatia de construire e in curs de aprobare. Zidarie exterioara Ytong A+ de 50 cm grosime. Interior, ytong de 30 cm si placi de rigips pe structura metalica. Tamplarie cu geamuri tripan. Incalzire in pardoseala. Va rog, oferte de pret la rosu si la cheie aproximative. Multumesc.

Intrebare de la IB, pe adresa redactiei: Doresc firma sa ridic casa in Ilfov, 289 mp.

3 răspunsuri la “Doresc firma sa ridic casa in Ilfov, 289 mp”

Trimiteti Proiectul DTAC si LISTA de CANTITATI de LUCRARI la adresa de e-mail: sorin30041960@yahoo.com pentru calcularea DEVIZULUI ESTIMATIV
inginer constructor
AUTORIZAT DIRIGINTE SANTIER si RTE(Responsabil Tehnic Executie)
Sorin C.

Sc.Lazar- Constructii -Case
Va ofera servicii de constructii case- vile, la rosu sau la cheie , avem o experienta de peste 25 de ani in constructii, pentru oferte de pret manopere si materiale necesare avem nevoie de lista de cantitati, pe care va rugam sa o trimiteti la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *