Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi referitoare la amenajare living apartament 2 camere

Buna ziua. Am vazut pe site-ul casadex.ro ca ajutati cu idei si sfaturi referitoare la amenajarea locuintelor. Poate am noroc si ma puteti ajuta si pe mine. Am achizitionat de curand un apartament cu 2 camere si am o problema cu sufrageria / livingul (camera 7 – 3.45 x 5.26 mp).


In fisierul atasat o sa va las cateva poze. Mentionez ca in aceasta incapere exista deja mobila pe un perete (pe latimea camerei) si mai exista o canapea si 2 fotolii pe care le mut eu dintr-o parte in alta incercand sa fac sa para mai prietenos (culoarea lor este un gri inchis)

O mare problema mi se par geamurile si balconul (balcon inchis / termopan). Nu reusesc sa pun nimic pe acel perete. Peretii sunt albi, parchetul este din lemn, vechi, dar mie imi place. Ma puteti ajuta cu ceva idei de amenajare? Multumesc anticipat!

Intrebare de la Raluca, pe adresa redactiei: Sfaturi referitoare la amenajare living apartament 2 camere.

2 răspunsuri la “Sfaturi referitoare la amenajare living apartament 2 camere”

Buna, Raluca!

Din pacate, singura poza cu livingul pe care ne-ai trimis-o nu imi este de ajutor in vizualizarea spatiului. La prima vedere, mi se pare ca ai ales o canapea prea voluminoasa in raport cu suprafata livingului.

Ca idee insa, eu as incerca sa mut mobila pe peretele opus celui pe care este montata in acest moment si as aseza canapeaua cu fata spre mobila, lipita, eventual, cu unul dintre brate, de peretele cu bucataria.

O alta optiune ar fi asezarea canapelei cu spatele spre fereastra si montarea mobilei pe peretele opus. Insa aici depinde mult ce lungime are canapeaua, daca poate fi asezata astfel fara sa blocheze usa de acces spre balcon.

ma numesc Sergiu am studii si experienta incepind de la proectare pina la rezultatul final constructie la chee la pret acceptabil
La moment cu echipa ma aflu in Franta si va spun la sigur ca in europa este nevoe mare de specialisti in constructii cu salariu brut de 2000 euro asa ca nu credeti ca preturile vor scadea
Vrem sa ne intoarcem in Romania doar pentru ca vrem sa fim acasa puteti sa ne contactati facem lucrari calitative si la pret real
watsap 33758585217 Sergiu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *