Categorii
Intrebari de la cititori

A ajuns umezeala din baie in dormitor, pe perete

As dori o parere, ca nu stiu cum sa fac. La noi in cartier toate casele sunt lipite una de alta, adica doua cata doua si normal fiecare trebuia sa faca peretele lui la casa. Dar la mine e un singur perete si eu am baie si vecina are dormitor si a ajuns umezeala la ea de a cazut varul dupa perete si vreau sfaturi cu ce sa izolez peretele cu BCA, cu gips carton verde cu materiale speciale de izolare si vreau sa pun gresie de dimensiunea 60 x 120. Multumesc.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: A ajuns umezeala din baie in dormitor, pe perete.

4 răspunsuri la “A ajuns umezeala din baie in dormitor, pe perete”

Decopertati peretele comun si pardoseala baii Dvs. si aplicati in doua straturi la diferenta de 24 ore hidroizolatie SIKALASTIC 220W inclusiv pe pardoseala baii.Apoi,la 48 ore de la aplicare puteti monta linistit faianta si gresia fara grija infiltratiilor.
inginer constructor AUTORIZAT RTE(Responsabil Tehnic Executie)

Sorin C.

Trebuie sa discutati cu un specialist pentru a sti clar sursa de umezeala de la vecina (este peretele sau vreo teava sparta, etc..). Peretii expusi la umezeala trebuie acoperiti cu o vopsea speciala cel putin, asa incat umezeala sa nu ii penetreze. De obicei la duplex, baile au perete comun.

Cred ca ar fi bine sa folositi un material hidroizolant. Pentru baie merge bine mortarul de hidroizolare, bicomponent, Sikalastic-152 peste care sa aplicati gresia si faianta. Este un material bun si rezultatele sunt pe masura

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *