Categorii
Intrebari de la cititori

Amenajare living coltar gri, draperii catifea?

Buna Victoria! Urmeaza sa ne mutam si am nevoie de sfatul tau pentru amenajarea livingului nostru (coltar gri silver cu aspect de catifea, usile sunt de culoare maro). Crezi ca pot folosi draperiile de catifea de culoare verde smarald de la locuinta anterioara? Daca da, ce culoare s-ar potrivi pentru pereti, mobila, covor, masuta de cafea?


Intrebare de la Luiza, pe adresa redactiei: Amenajare living coltar gri, draperii catifea?

Un răspuns la “Amenajare living coltar gri, draperii catifea?”

Buna, Luiza!

Eu zic ca da, poti folosi draperiile verde smarald pe care le ai deja si poti cumpara si cateva pernute verde smarald cu alb si gri sau cu roz pudrat si gri pentru canapeaua gri.

Peretii pot fi si albi, dar pot fi zugraviti intr-o nuanta de gri foarte deschis, iar unul dintre ei – fie cel din spatele canapelei, fie cel din spatele mobilei – poate fi zugravit intr-o nuanta mai inchisa de gri. Tavanul va ramane alb, desigur.

In ce priveste covorul, as cauta un model de inspiratie populara, tesut, in nuante de gri sau unul din iuta, iar mobila o poti alege fie alba, fie dintt-o combinatie de fier forjat cu lemn masiv cu aspect vintage brutal. Mai poti aduce in decor si cateva accesorii impletite: un cos asezat langa canapea in care sa asezi frumos unul sau mai multe pleduri, o tava asezata pe masuta de cafea pe care sa tii in ordine telecomanda si alte maruntisuri alaturi de o vaza sau un ghiveci cu flori etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *