Categorii
Proiecte de case inedite

Casa mobila de vanzare intr-un magazin romanesc de mobila

Cautam un loc de parcare in complexul de magazine Sibiu Shopping City cand mi-a iesit in fata ochilor o frumusete de casa mobila. Am incetinit, cat sa vad despre ce este vorba, si asa am aflat ca Mobexpert vinde, mai nou, si doua tipuri de casute mici, prefabricate, ideale pentru cei care cauta solutii de constructie rapide, potrivite in calitate de refugii de vacanta.


Articolul de astazi nu este o reclama, ci doar un mesaj prin care imi exprim uimirea si bucuria ca avem si noi, in Romania, microcase prefabricate frumoase pe care le putem cumpara de-a gata dintr-un magazin. Sper ca si alte companii sa urmeze exemplul celor de la Mobexpert, iar acest tip de constructii de devina tot mai popular si accesibil in anii ce urmeaza.

2 variante de casute prebaricate gata de locuit

Cele doua tipuri de casute din oferta magazinului Mobexpert, cunoscut pentru colectiile de mobilier si decoratiuni pentru casa si gradina, se deosebesc prin dimensiuni – una este mai mica si una ceva mai spatioasa – si prin faptul ca cea mica poate fi transportata pe un trailer inmatriculabil, iar cea mai spatioasa este fixa, fiind conceputa spre a fi montata pe o fundatie ridicata in prealabil pe terenul propriu de catre cumparatori.

Casa mobila, denumita „Tiny House” are 6.66 metri lungime, 2.55 metri latime si 3.36 metri inaltime si este fabricata in Miercurea Ciuc de catre firma Eco Tiny House. Dimensiunea redusa poate constitui un avantaj pentru cei care viseaza sa poata calatori in propria casuta de vacanta, intrucat dimensiunile constructiei mobile permit transportarea usoara a acesteia cu ajutorul unui trailer inmatriculabil care poate fi achizitionat separat din acelasi magazin. Un astfel de modul nemobilat costa 23499 EUR + TVA, iar trailerul costa alti 3950 EUR + TVA.

Microcasa se livreaza gata de a fi racordata la retelele de utilitati, adica are toate instalatiile integrate, este finisata la interior si la exterior, avand tamplarie din lemn triplustratificat, izoatie din vata bazaltica si chiar incalzire electrica prin pardoseala cu film de carbon si termostat. In pretul afisat sunt incluse si prizele si corpurile de iluminat, aerul conditionat, baia complet utilata cu boiler, dar nu si mobila, care insa poate fi achizitionata separat, cei de la Mobexpert oferindu-le cumparatorilor posibilitatea de a achizitiona mobilier special conceput pentru optimizarea spatiului din casuta de aproape 17 metri patrati.

Daca vrei sa vezi pe viu cum arata aceasta casuta, fa un drum pana in magazinele Mobexpert din Bucuresti Militari si Pipera sau din Pitesti si Sibiu.

Citeste si: Casa mobila si solida care e gata in doar 7 ore.

Cu aproximativ o mie de euro in plus poti cumpara cea de-a doua casuta din oferta magazinului de mobila. Aceasta este fabricata in Piatra Neamt de compania Modulary, costa 25399 EUR + TVA si are lungimea de 7 metri, latimea de 3.2 metri, iar inaltimea de 3.36 metri. Casa se livreaza gata de instalare in pozitia fixa aleasa de client, fiind necesara ridicarea in prealabil a unei fundatii usoare, cum sunt fundatiile pe piloni.

In ce priveste finisajele si dotarile incluse in pretul de baza, sunt aceleasi ca in cazul casutei mobile de mai sus: tamplarie din lemn triplustratificat, pardoseala izolata, pereti si acoperis, parchet, vopsea lavabla, baie utilata, corpuri de iluminat si prize, incalzire electrica prin pardoseala si aer conditionat.

Gasesti expus acest model de casa prefabricata amenajata si mobilata la cheie in magazinele Mobexpert din Baneasa, Pipera, Brasov, Constanta si Iasi.

Cum ti se par aceste casute la prima vedere?

Te invit sa citesti si despre: Casa mobila la cheie produsa in Romania, complet mobilata si utilata.

Sursa foto: Mobexpert

2 răspunsuri la “Casa mobila de vanzare intr-un magazin romanesc de mobila”

Ce surpriza placuta! Chiar nu stiam ca se realizeaza in Romania asa ceva!
Multumesc pt informatie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *