Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa sa ridic fundatie 80 – 100 mp

Vreau sa ridic o fundatie de circa 80 – 100 mp. As dori sa colaborez cu o echipa care poate sa duca la bun sfarsit lucrarea. Pentru detalii la tel 0768655843. Va rog, contactati-ma dupa ora 17.30.


Intrebare de la Zaharia, pe adresa redactiei: Caut echipa sa ridic fundatie 80 – 100 mp.

3 răspunsuri la “Caut echipa sa ridic fundatie 80 – 100 mp”

Echipa case la rosu și la cheie oferim calitate garanție și termen la execuție pentru mai multe detalii contactați-ne la 0767270592

Buna ziua ,
Referitor la anuntul de mai sus doresc sa va impartasesc experienta mea cu beneficiarul in cauza.
Pe scurt am intocmit o oferta de pret conform celor discutat cu domnul in cauza. Am ajuns la un numitor comun si urma sa intocmim un contract , eu in cadrul contractului cer si avans in functie de ce ar trebuii executat . Tinand cont ca eu ma ocupam de materialele necesare lucrarii am cerut avans suma x . Aseara domnul respectiv mi-a zis ca din lipsa increderii nu imi poate da avans , raspunsul meu fiind foarte ferm ca nu lucrez fara avans.
Dumnealui la prima ora a dimineatii m-a sunat sa imi zica ca totusi vrea sa lucreze cu mine si e dispus sa incheiem un contract .
Zis si facut ii transmit draftul de contract il studiaza si e totul ok , ba mai mult suma x pe care am ceruto avans am zis sa o dam in doua jumate cand semnam si diferenta Vineri cand am inceput sapatura.
Toate bune si frumoase listez contractul devizul oferta fac factura de avans si ma pun la drum.
Eu fiind din Calarasi il sun pe domn inainte sa plec din oras , l-am mai sunat cand am urcat pe A2 sa il anunt ca intr-o ora sunt la dumnealui.
25 de minute mai tarziu suna telefonul si mi se comunica faptul ca nu mai vrea sa mai lucreze cu mine in conditiile in care totul a fost ok pana atunci.
Dansului ii era frica ca nu sunt serios si ca o sa se roage de mine sa imi fac treaba dar domnia sa nu a fost serioasa nici macar pana la semnarea contractului!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *