Categorii
Intrebari de la cititori

Echipe Brasov finalizare / finisaje constructie la rosu

Caut echipa meseriasi Brasov pentru finalizare / finisaje constructie la rosu: tencuit, glet, lavabila (1.500 mp), gips-carton pereti (500 mp) si tavane (1.000 mp). Montaj + finisat pana in stadiul la gata.


Lucrarea este in Brasov, zona Tractorul si sunt direct proprietar. Nu se tolereaza furtul, minciuna si dezinteresul! Ofer si cer stabilitate si seriozitate. Persoanele interesate sunt rugate sa lase date de contact (email, telefon, facebook). Multumesc anticipat.

Intrebare de la Dragos, pe adresa redactiei: Echipe Brasov finalizare / finisaje constructie la rosu.

5 răspunsuri la “Echipe Brasov finalizare / finisaje constructie la rosu”

Pentru orice potențială colaborare, ne puteți contacta la numărul de telefon (0790) 644 410 de Luni – Vineri intre orele 08:00 – 20:00, Sâmbăta intre orele 09:00 – 15:00 sau oricând pe mail: alexconstructsmart@gmail.com

Bună ziua. Suntem firma de construcții din Brașov. Realizam și finisaje cu echipele proprii, tencuit mecanizat cu sculele noastre, gletuim mecanizat cu pompa la suprafețe mari. Tel 0788500550. Saptamana viitoare incheiem lucrări la un bloc și o să avem disponibilitate de incepere din 1 octombrie.

Echipa completa executam servicii în construcții de oricefel finisaje interioare exterioare etc… pentru mai multe detalii contactați-ne la 0767270592 oferim calitate,garanție și termen la executie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *