Despre casadex.ro

Suntem Victoria si Andrei. Impreuna cu colegii/colaboratorii nostri Maria, Matei, Sara si altii iti spunem BINE AI VENIT la casadex.ro

www.casadex.ro este cel mai vizitat site despre constructii case, decoratiuni, amenajari din Romania, 350.000 de vizitatori unici lunar. Paginile comunitatii sunt afisate de peste 1.700.000 de ori intr-o luna.

Pentru publicitate viziteaza pagina noastra de contact: Contact Publicitate la CasaDex.ro. (vezi statisticile casadex.ro)

Vezi si pagina: Aparitii CasaDex in presa

La constructia unei case te lovesti de fel si fel de probleme, de care evident m-am lovit si eu. De-a lungul constructiei am cautat pe net informatii si recunosc ca nu am fost multumit.

Am avut norocul sa pot fi zilnic langa muncitori si mi-am dorit sa invat tot ce tine de constructia unei case.

Voi incerca sa evidentiez, in CasaDex.ro, mai ales problemele pe care le poti intampina pe parcursul lucrarilor, insa voi adauga orice mi s-a parut ca ar putea fi util celor care isi doresc si incep sa construiasca propria casa.

Am stat 12 ani in Bucuresti, insa pentru ca intotdeauna mi-am dorit sa traiesc departe de poluare si aglomeratie, am plecat si mi-am construit casa intr-un sat, la aproximativ 15 km distanta de primul oras, unde nu ma trezeste tramvaiul dimineata ci doar cantatul pasarilor, iar pe geam nu vad nu stiu ce pasaj sau betoane ci doar padurea.
De aceea, pentru ca am schimbat metroul cu bicicleta si pentru ca toata lumea saluta pe toata lumea aici, voi incerca sa redau in text si imagini putin din ceea ce inseamna viata la sat.

O alta categorie aparte, foarte importanta si care cere timp, este amenajarea curtii si gradinii, dupa ce buldozerul a plecat si ti-a lasat si ultimele randuri de santuri. Despre plante, flori si multe altele vei putea citi in casadex.ro

Pe scurt, ce vei gasi in acest site:

Casa pas cu pas. Pasii pentru construirea casei, de la fundatie pana la finisari. Text si imagini. Articole bazate exclusiv pe experiente personale.

Amenajari interioare

Gradina. Despre amenajari gradini, flori, plante, design etc. Amenajari si decoratiuni exterioare.

Dictionar constructii. Text si imagini. Termeni folositi in constructii, explicati pe intelesul tuturor, plus poze/imagini. Explicatiile gasite in acest site sunt primite in mare parte de la constructori.

Firme constructii. Catalog CasaDex. Date de contact. Adauga si tu o firma

Anunturi imobiliare case, terenuri. Mica publicitate. Adauga si tu un anunt

Specialisti

Promotii produse (constructii, amenajari, decoratiuni, case) – mail contact: andrei@casadex.ro

Stiri/noutati constructii case, amenajari gradini.

Viata la tara, vazuta prin ochii mei.

Retete culinare.

Andrei

casadex.ro este un site personal despre constructii case, amenajari gradini, decoratiuni.
casadex.ro recomanda, ca la constructia unei case, sa luati legatura cu firme specializate din domeniul constructiilor. Recomandam ca orice colaborare cu firmele de constructii sa se faca pe o baza legala (contract, garantii etc). Citeste regulile interne: Regulament comentarii.

Vizitatorii isi asuma responsabilitatea pentru textele introduse pe acest site in comentarii, anunturi sau firme adaugate!

Toate drepturile sunt rezervate.

Inscrie-te gratuit la newsletter-ul casadex, pentru a primi mailuri cu ultimele noutati:

Adresa ta de email, pentru ultimele noutati CasaDex:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *