Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa la cheie – Prahova, langa Ploiesti

Acasă Forumuri Case la rosu Casa la cheie – Prahova, langa Ploiesti

Acest subiect conține 19 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Adina acum 4 ani, 2 luni.

Vizualizare 20 de articole - 1 la 20 (din 20 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #26540

  Catalin Cernat

  Va salut!

  Doresc sa-ncep in primavara constructia unei case ( sunt in negocieri cu achizitionarea terenului ) printr-un program bancar, fie el Prima Casa pentru constructie, sau credit ipotecar pentru constructie. In acest sens trebuie sa contractez o firma de constructii si vreau sa stiu daca exista firme in Prahova care au mai construit lucrand cu banca ( sunt niste conditii anume: banii se elibereaza-n transe, documentatie mai stufoasa, etc ).

  Daca printre constructorii ce frecventeaza acest forum sunt si astfel de firme ( care-si permit sa lucreaze sau au lucrat cu banca si in niste conditii stricte ) rog sa-mi lasati o metoda de contact.

  Multumesc.

  #26545

  CasaTaMultvisata

  Buna ziua dle Catalin Cernat
  Efectuam constructii civile in toata tara. Efectuam constructii cu plata atat prin programul „prima casa” cat si platite de catre beneficiari cu credit ipotecat sau orice alte surse si modalitati de plata. Intradevar trebuie o documntati putin mai stufoasa si mai detaliata pentru banci dar in acelas timp este o colaborare tripartita care da rezultate.
  Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la cheie.
  Dispunem de toate echipamentele si logistica necesara realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, etc…..)
  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!
  In vederea unei posibile colaborari , va rugam sa ne contactati
  Cu respect si stima,

  Echipa ”CasaTaMultVisata”

  E-mail:
  office@casatamultvisata.ro
  casatamultvisata@yahoo.com
  Web:
  http://www.casatamultvisata.ro
  Telefoane:
  0742756576 0767954857

  #27377

  Marius

  Buna ziua!
  Efectuam constructii in judetul Prahova cu plata direct de la proprietar dar si prin programul “prima casa” sau cu credit ipotecat sau orice alte surse si modalitati de plata.
  E-mail:gmarius69@yahoo.com
  Telefon:0721123300

  #28552

  Beta Impex Construct

  Buna ziua,

  Reprezint SC Beta Impex Construct SRL, Bucuresti. Efectuam constructii in tara, nu doar in Bucuresti. Avem experienta in constructii civile, instalatii termice, sanitare si electrice. Pentru a va face o oferta personalizata avem nevoie de planuri (daca le aveti, daca nu, putem face rezolva si acest lucru).
  Contactati-ma pe adresa de e-mail: alexandraboboc.beta@gmail.com

  #31656

  IANET

  buna ziua! sunt din Dambovita si doresc sa gasesc o firma care lucreaza cu programul Prima Casa!! Multumesc!

  #31679

  CasaTaMultVisata

  Buna ziua dl. Iane
  Daca considerati ca putem avea o colaborare in vederea constructie casei dvs. prin programul „prima casa” va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret si executia lucrarii, noi va stam la dispozitie cu incredere.

  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!

  Cu respect si stima,
  Echipa “CasaTaMultVisata”

  0767954857 0742756576
  E-mail:
  office@casatamultvisata.ro
  casatamultvisata@yahoo.com
  Web:
  http://www.casatamultvisata.ro

  #31757

  Craciun Andrei

  Buna ziua,
  In primavara aceasta vreau sa demarez si eu lucrarile la o casa P+M si garaj, 90 mp amprenta la sol, in jud. Braila, tot ce tine de acte si proiect le detin, imi poate spune cineva la cam cat se ridica costurile unei asfel de casa la rosu? MS.

  #31830

  marinel

  Buna ziua Andrei Pt a calcula costuri trimete planse din proiect cu fundatii,parter,mansarda si acoperis la vilmacomp1969@yahoo.com Stima

  #32039

  doru

  Buna ziua ,ma numesc doru si as dori si eu citeva informatii si sfaturi despre constructia unei case in apropierea orasului ploiesti judetul prahova.In luna aprilie vreau sa incep constructia unei case p+m cu amprenta la sol 90m2.proiectul este gata iar autorizatiile sint in curs.Doresc informatii privind constructia in regim propriu sau cu o firma de constructii la rosu ,cum este mai avantajos si ce ma sfatuiti sa fac tinind cont ca si eu lucrez in domeniu. Astept pareri, oferte si timp de executie aproximativ.Multumesc anticipat.

  #32043

  CasaTaMultVisata

  Buna ziua
  Domnul Doru daca lucrati in constructii si considerati ca stapaniti profesionist pe toate posturile unui meserias in constructii meseria o puteti realiza dvs , dar daca lucrati doar ca zilier sau fierar betonist nu o sa reusiti. Avantajele si dezavantajele o sa vi le prezint mai jos , am scris cu ceva timp un articol. Daca doriti unele sfaturi sau ajutor nu ezitati sa ne contactati.

  Firma sau Echipa Ad-hoc

  Construirea unei case in regie proprie poate fi mai scumpa decit prin angajarea unei firme. Totul tine de norocul pe care il are cel care angajeaza mesterii.
  Dorinta de a fi proprietar al locuintei este o caracteristica a romanilor. Astfel, conform unui studiu despre conditiile de viata in Romania, realizat de Institutul National de Statistica, 95,8% dintre locuintele din Romania sunt proprietate personala, in vreme ce 1,6% sint locuinte inchiriate de la particulari, iar 1% inchiriate de la stat. Doar 0,2% dintre cei intervievati stau in imobile inchiriate de la societati comerciale, iar 1,4% stau in locuinte cu titlu gratuit. In aceste conditii, este clar ca cererea din partea cumparatorilor depaseste clar oferta, lucru care se reflecta in preturile de pe piata imobiliara. Scumpirea apartamentelor de bloc a generat o crestere a interesului pentru construirea de case.

  Trei variante

  Cei care vor sa aiba o casa au mai multe variante. Prima, si cea mai comoda,dar riscanta, o reprezinta achizitionarea unui imobil la cheie de la un dezvoltator de proiecte imobiliare. Cu aproximativ 100.000 de euro se poate achizitiona o casa cu o suprafata de pina la 140 de metri patrati si cu o curte miniona. Este drept, proaspatul proprietar nu are nici un control asupra design-ului exterior si nici asupra materialelor utilizate. Scapa insa de cautarea firmelor sau a meseriasilor din domeniu si a finisajelor, precum si de dificilul proces de autorizare pentru construire. Cei care vor ca imobilul in care vor locui sa fie exact asa cum au visat pot fie sa-l realizeze in regie proprie, prin angajarea unei echipe de meseriasi care lucreaza pe cont propriu, fie sa incheie un contract cu o firma de constructii.

  Operatiunea mesterul

  Alegerea construirii unui imobil in regie proprie, prin angajarea unei echipe de mesteri, este considerata cea mai rentabila dar si riscanta varianta de catre cei care isi ridica o locuinta. Manopera il va costa pe proprietar, in cazul in care apeleaza la un meserias, in jur de 35-40 de euro metrul patrat construit,la rosu Fara Materiale. Pentru acesti bani, beneficiarul nu va primi nici un act, nici o garantie, nici o factura. Singura solutie pentru el este sa stea la locul constructiei si sa urmareasca daca planul casei este respectat prin folosirea materialelor prevazute de arhitect. “Stati linga noi. Daca scrie in plan ca se foloseste beton 300, din ala folosim, daca scrie ca fierul trebuie sa fie de 14, din acela punem”, a mai spus zidarul-sef, adaugind ca poate construi, la rosu, 200 de metri patrati in 50 de zile…daca nu va fi ca in plan, tot pe banii beneficiarului se va remedia greseala nascuta intrucat “meseriasul” va da bir cu fugitii.

  Varianta firma

  O solutie o constituie angajarea unei firme de constructii care sa realizeze lucrarea. Nici aceasta operatiune nu este simpla. Cea mai buna verificare pe care o poate realiza cel care vrea sa construiasca este o selectie de oferte, pentru ca din cinci sau zece oferte se pot vedea preturile pietei. In general, se crede ca daca apelezi la o firma de constructii pretul este mai mare. Totusi, acesta nu este foarte mare, comparativ cu angajarea la negru a unor echipe de constructori. Cu materialele proprietarului, prin firma, se poate construi o casa la rosu cu 35 – 40 de euro metrul patrat, fara TVA sau de la 175 euro metrul patrat construit cu materialele asigurate de firma prestatoare.

  Fara TVA, fara contract

  In cazul angajarii unei echipe de meseriasi apare avantajul pretului, ceva mai mic decit in cazul firmei de constructii. Pot aparea insa probleme ulterioare, generate, in principal, de absenta unui contract care sa stipuleze obligatii pentru constructori in cazul in care se fac gresit anumite lucrari. Regie proprie nu exista de-adevaratelea. Asa e numit un contract la negru in care se angajeaza o echipa de muncitori care au sau nu o forma de organizare. Intr-adevar, dispare TVA-ul pe manopera. Ofertele echipelor de meseriasi sint asemanatoare cu firmele. O regie proprie adevarata e destul de periculoasa: nu exista nici un fel de garantie, iar procesele-verbale nu au o parte reprezentata de constructor si e discutabil daca o eroare de executie e corijata de acei oameni sau nu.Pe de alta parte, economia realizata prin reducerea costurilor la manopera se pierde, in mare parte, la achizitionarea materialelor. O firma de constructii serioasa achizitioneaza volume mari si o parte din profit se realizeaza din preturile materialelor. Orice firma de constructii achizitioneaza materiale de constructii si le si oferteaza la preturi mai mici decit se gasesc pe piata, multe dintre ele avind ca activitate secundara comercializarea materialelor de constructii.Pe de alta parte, cel care construieste nu are un control eficient asupra lucrarii, si cantitatea de material solicitata de echipa care lucreaza poate sa depaseasca ceea ce este prevazut in proiectul realizat de arhitect.

  Capcanele pretului mic

  Nici selectarea unei firme de constructii nu este lipsita de riscuri. Proiectele au antemasuratori, o lista completa cu materialele care intra intr-o casa si se poate estima si manopera, iar un client solicita oferta de la mai multe firme de constructii pina gaseste un pret realist. Sint destul de multi cei care aleg contracte care pornesc de la preturi mici, pe care nici un constructor nu le poate respecta. Scopul e ca dupa aceea sa ia restul de bani pina la cit ar fi cerut in mod normal. Poti sa ai oferte realiste la 70.000 de euro, sa alegi una de 50.000 de euro si sa ajungi la 80-100.000 de euro pentru ca nu mai ai un control dupa ce incep lucrarile! De asemenea, pentru a se incadra in pretul mic licitat, aceste firme pot apela la artificii care sa scada costurile, insa cu pretul unei calitati mai scazute a lucrarii. In momentul in care constructorul incearca sa schimbe solutiile din proiect, pentru a iesi mai ieftin, inseamna ca e o cautare perpetua pentru economii si arata ca pretul initial nu poate sa fie OK. Daca reprezentantii unei firme vin cu sugestii de genul hai sa innadim stilpii, sa nu folosim caramida, sa folosim BCA este un semn foarte prost si cine are un contract in derulare si i se intimpla asa ceva ar trebui sa fie foarte atent.

  Contract ferm

  Varianta construirii printr-o firma este preferabila in conditiile in care se incheie un contract ferm. Daca exista un contract, exista si responsabilitati. Important e sa fie si un contract bun. Un contract bun de executie trebuie sa contina devizul constructorului, care sa cuprinda materialele folosite,marca acestora, manopera,suma totala si defalcarea acesteia pe etape executate. Daca este un contract in care este prevazuta o suma ferma, atunci nu apar cheltuieli suplimentare. Se pot incheia insa si contracte cu preturi de referinta.
  Avocatul inginer
  Pentru a se evita astfel de situatii neplacute este indicata angajarea unui diriginte de santier. Dirigintele de santier e o persoana atestata. E singura persoana care poate sa verifice daca proiectul este realizat corect, cheama proiectantul sa verifie lucrarile la fazele determinante, incheie procesele- verbale si e cel care da bun de plata pe situatiile de lucrari prezentate de constructor. Niste betoane prost turnate nu arata foarte diferit de unele bune. Dirigintele le vede si ii atentioneaza pe constructori. Si constructorul are un responsabil tehnic, si proiectantul verifica, daca e chemat pe santier. Trecind prin trei filtre, e aproape imposibil sa se inregistreze probleme. Nu trebuie acceptat un diriginte de santier din partea constructorului, pentru ca apare un conflict de interese, desi stiu si cazuri cind dirgintele recomandat de constructor si-a facut treaba foarte bine. In cazul in care nu se lucreaza cu o firma, in baza unui contract ferm, exista riscul ca acela care isi construieste o casa sa plateasca mult mai mult decit si-a planificat, deoarece anumite lucrari s-au executat gresit si trebuie refacute.

  Erori grave

  Demersul este necesar deoarece erorile pot afecta chiar structura de rezistenta. Apar astfel de probleme la lucrarile ascunse. La montajul fierului, daca nu esti atent si se toarna betonul, nu mai ai ce face. De asemenea, daca se pune o hidroizolatie peste un perete prafuit, dupa o perioada aceasta se desprinde. Problema este ca in aceste cazuri deficientele apar in timp.Informativ, angajarea unui diriginte de santier costa intre 200 si 500 de euro/luna, in functie de perioada pe care acesta va trebui sa o petreaca pe santier. Exista si erori care ulterior vor creste costurile finisajelor. Daca peretii sint strimbi, atunci se incarca din tencuiala.De altfel, o tencuiala mai prost facuta se vede mai usor decit un beton prost turnat. Cert este ca in cazul construirii unei case, economiile care se fac nu vin neaparat din tarife, ci din vigilenta celui care investeste intr-un astfel de proiect.

  Varianta mesterul

  Plusuri
  Pret ceva mai mic decit in cazul construirii prin firma; Posibilitatea de a schimba echipa de lucratori in cazul in care clientul nu este multumit de calitatea lucrari.
  Minusuri
  Lipsa unui contract si a unei garantii; Lipsa controlului asupra pretului final; Riscul in ceea ce priveste calitatea lucrarii si termenul de finalizare!

  Varianta firma
  Plusuri
  Contract ferm care include si garantii; Un control mai facil in ceea ce priveste pretul si cantitatea de materiale; Stabilirea unui termen de finalizare.
  Minusuri

  Atentie, ce firma veti alege! Atentie cu cine construiti !!!

  #32133

  Marius

  Buna ziua!
  Efectuam constructii in judetul Prahova cu plata direct de la proprietar dar si prin programul “prima casa” sau cu credit ipotecat sau orice alte surse si modalitati de plata.
  E-mail:gmarius69@yahoo.com
  Telefon:0721123300

  #32202

  verdes mircea

  Buna ziua Dl.DORU
  O casa de 90 mp anprenta la sol va va costa in jur de 20000€ manopera si materiale
  Va spun acest pret din experienta mea de la alte lucrari de aceiasi marime.
  De unde acest pret trimiteti un email la verdes_mircea68@yahoo.it si o sa va explic in detaliu
  Cu respect Verdes Mircea Maramures tel 0757315176

  #32887

  george

  Buna ziua, am vazut anuntul dvs si am dori sa va facem o oferta.
  personal cred ca este indiscutabil mai profitabil construirea unei case in regim propiu cu o echipa de mesteri buni decat cu o firma,am urmarit atuurile celor cu firme in spatele carora se ascund:…… si as dori sa fiim constienti de urmatoarele aspecte.Orice mester bun nu lucreaza intr-o firma romaneasca daca nu castiga 1000E pe luna,ci mai degraba pe cont propiu,patronul cat de mester ar fii nu executa el lucrarea,in general in firme sunt oameni cu calificari cat II,care merg pe principiul dai sa mearga,firmele nu vor fi dispuse fa faca concesi mici modificari la cererea clientului fara costuri,etc , si sa nu mai vorbim de plata in plus tva,cas,etc pe care le suportati.Un contract de executie se poate incheia atat cu o firma cat si cu un particular (autorizat,iar garantiile sunt la fel.Iar facilitarea de materiale este la fel si unul si altul pot furniza la cerere materiale mai la prima mana.,nu uitati proverbul<nimeni nu alearga degeaba>.
  cu respect george

  #32888

  george

  Buna ziua, am vazut anuntul dvs si am dori sa va facem o oferta.
  personal cred ca este indiscutabil mai profitabil construirea unei case in regim propiu cu o echipa de mesteri buni decat cu o firma,am urmarit atuurile celor cu firme in spatele carora se ascund:…… si as dori sa fiim constienti de urmatoarele aspecte.Orice mester bun nu lucreaza intr-o firma romaneasca daca nu castiga 1000E pe luna,ci mai degraba pe cont propiu,patronul cat de mester ar fii nu executa el lucrarea,in general in firme sunt oameni cu calificari cat II,care merg pe principiul dai sa mearga,firmele nu vor fi dispuse fa faca concesi mici modificari la cererea clientului fara costuri,etc , si sa nu mai vorbim de plata in plus tva,cas,etc pe care le suportati.Un contract de executie se poate incheia atat cu o firma cat si cu un particular (autorizat,iar garantiile sunt la fel.Iar facilitarea de materiale este la fel si unul si altul pot furniza la cerere materiale mai la prima mana.,nu uitati proverbul<nimeni nu alearga degeaba>.ovegeo@yahoo.com
  cu respect george

  #33008

  Aurel

  Meserias bun la toate cu echipa efectuam lucrari de constructii.Dumneavoastra veniti cu planul sau ideia si noi o punem in practica.Santem din Teleorman.Va multumesc o zi buna.Nr tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.

  #33135

  SC EDILAND SRL

  SC EDILAND SRL ( PLOIESTI, TEL. 0722.664561)este o societate specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor si a utilitatilor aferente acestora.
  Principalele domenii de activitate sunt:
   Executarea constructiilor civile si industriale precum si a utilitatilor, anexelor si instalatiilor respective, conform proiectului prezentat de beneficiar;
   Proiectarea si executia lucrarilor de constructii in intregime (la cheie) conform temei de proiectare a beneficiarului;
   Executarea lucrarilor de consolidare, igienizare, renovare si schimbare a destinatiei constructiilor;
   Prestari servicii legate de activitatea de constructii: confectii de lemn si metal, tamplarie, placaje gresie, faianta, zugraveli, vopsitorii, sarpante si invelitori, etc.

  #33185

  marinel

  Construim case la rosu\cheie la cele mai mici preturi inclusiv proiectarea . Prezentam lucrari executate. Relatii e-mail vilmacomp1969@yahoo.com

  #33190

  diguta gheorghe

  firma constructi executa toate tipurile de lucrari la rosu sau la cheie la preturi discutabile calitate si seriozitate 0733739838

  #34213

  NifamConstruct

  Buna ziua,
  Daca anuntul mai este de actualitate societatea noastra va poate face o oferta de pret dupa vizionarea proiectului si a amplasamentului.
  Societate cu o experienta de peste 10 ani pe piata de constructii din Bucuresti si judetele limitrofe, certificata ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004, cu o echipa formata si specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale.
  Preturile orientative :
  35 euro – 45 euro / mp manopera constructie la rosu
  125 euro – 150 euro / mp constructie la rosu(inclusiv materiale)
  250 euro – 350 euro / mp constructie la cheie (incusiv materiale)
  Pentru oferte de pret si mai multe detalii asteptam sa ne contactati:
  Tel: 0744/420404 sau 0765/468268
  Mail: nifamconstruct@yahoo.ro

  #35908

  Adina

  Buna ziua,

  Ofer urmatoarele servicii:
  – proiectare arhitectura
  – design interior
  – executie
  – consultanta pe toata durata proiectului
  – preturi negociabile

  Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la adresa arh.adinarusu@yahoo.com

  Cu stima,
  arh. Adina Rusu

Vizualizare 20 de articole - 1 la 20 (din 20 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Forum CasaDex - Adauga intrebarea ta aici

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii