Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa la rosu Chiajna primavara 2014

Acasă Forumuri Case la rosu Casa la rosu Chiajna primavara 2014

Acest subiect conține 51 de răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Michael Jackson acum 3 ani, 10 luni.

Vizualizare 20 de articole - 1 la 20 (din 52 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #26461

  Daniel

  Saptamana viitoare urmeaza sa achizitionez un teren in comuna Chiajna din judetul ilfov,in primavara doresc sa construiesc fie 2 duplexuri p+m de 78 m2 fiecare (150m2 construiti total)
  ori un p+e si 105 m2 construiti pe nivel
  (210 m2 construiti total)
  Am dat doar avansul pentru teren si deci nu pot scoate de la primarie certificatul de urbanism si nici la ocpi nu am ce face
  deci nu pot sa trimit un proiect spre a se face deviz estimativ.
  As dorii un pret per m2 si pentru toata constructia la rosu (de la sapatura fundatie pana la acoperis inclusiv(evident fara tabla)cu toate materialele incluse
  Vreau ca si constructorul sa aiba VIBRATOR propriu si personal.
  La turnarea betonului nu va folosi apa sub nici un fel.
  Fundatia,elevatia,stalpii,grinzile si placa se toarna cu beton de statie
  Vreau sa ude caramida porotherm inainte de zidit.
  Vreau izolatie la parter intre placa si primul rand de caramida,carton cu smoala lipita la flacara.
  La saparea si turnarea fundatiei va lasa loc pentru tevile de alimentare apa si catre fosa.
  Va face impamantarea casei cu tarusi sub fundatie.
  La acoperis va face ignifugare si funigizare inclusa in pretul de „rosu’
  Caramida in dreptul stalpilor se va zidi vertical fara strepi.
  Se va monta polistirenului de 5cm sub placa parter.
  Nu vreau sa aud pe parcursul lucrari ca trebuie sa platesc altceva decat este pe devizul total al lucrarii…nu gen „sefu trebuie sa iau tractor sa intind fierul mai imi trebuie 250 lei” sau „am popii la alta lucrare trebuie sa inchiriem unii costa xxx lei”
  Lucrarea se va platii pe etape,pot face plata si zilnic pentru ceea ce se lucreaza dar nici o data nu o voi face in avans.

  Acum sa vorbim, despre case si structura lor.
  P+M (2 mini duplex-uri cu un perete comun)forma patrata fara artifici
  10 metri pe 7.8
  Acoperis 2 ape
  Nu am inca studiul geo si nu pot sa spun exact cam la ce adancime se va face fundatia
  dar din discutiile cu vecinii stanga drepta intre 90 si 100 cm
  Elevatia de 45 cm de la cota 0
  Inaltime camere parter 2.6 metri
  Mansarda va avea camerele de la 1.6 metri si inaltimea in punctul maxim fa fi de 3.5 metri
  Placa intre parter si mansarda 13 cm grosime (nu se armeaza cu plasa de buzau sau mai stiu eu ce minuni)
  Nu vreau exagerari dar macar minimul din normativ adica cel putin fi 6 plasa inferioara + fi 8 superioara pc 52, montat la 8 cm bara langa bara
  Caramida porotherm de 30 un singur zid(cel comun) 7.8 metri liniari
  Caramida porotherm de 25 restul peretilor exteriori(36 metri liniari)
  La interior se va folosii caramida de compartimentare de 11.5 (4.25 metri liniari parter + 10.5 metri liniari mansarda)
  Pe peretele comun vor fi 3 stalpi 30*30
  Armati cu 4 bare fi 16 pc 52 cu etrieri montati la minim 10-15 cm
  Pe restul casei la parter mai avem 6 sau 9 stalpi (in functie de ce va zice structuristul )
  de 25*25 armati cu 4 bare fi 14 pc 52 cu etrieri montati la minim 10-15 cm
  La mansarda vor continua cei 3 stalpi de 30*30 + 6 stalpi 25*25
  centurile for fi de 25-30 cm cu 4 bare fi12 sau fi14 pc 52
  Betonul va fi conform normativelor in constructii de la b150-b200 fundatie
  si b200-b250 placa stalpi grinzi

  varianta 2
  P+E vor fi 2 apartamente de 2 camere pe nivel cu un zid comun pe mijlocul casi de 7.5 metri liniari caramida de 25

  10.5*10 metri
  Patrata fara artificii acoperis in 2 ape
  Fundatie adancime 90-100 cm
  Elevatia de 45 cm de la cota 0
  Inaltime camere parter si etaj 2.6 metri
  Placa intre parter si mansarda 13 cm grosime (nu se armeaza cu plasa de buzau sau mai stiu eu ce minuni)
  Nu vreau exagerari dar macar minimul din normativ adica cel putin fi 6 plasa inferioara + fi 8 superioara pc 52, montat la 8 cm bara langa bara
  Caramida Porotherm 25 cm + caramida porotherm 11.5 pt compartimentare
  Vom avea 16 stalpi de 25*25 armati cu 4 bare fi 14 pc 52 cu etrieri montati la minim 10-15 cm
  centurile vor fi de 25 cm cu 4 bare fi12 sau fi14 pc 52
  Betonul va fi conform normativelor in constructii de la b150-b200 fundatie
  si b200-b250 placa stalpi grinzi.

  Dupa cum observati nu dorec sa exagerez cu betoane si fier ca si cum as face un buncar dar nici sa imi bat joc,vreau ceva de buget redus dar calitativ.

  Va multumesc in avans celor ce isi vor face timp sa ma oferteze si daca exista vreo intrebare voi incerca sa raspund in timp util

  #26475

  CasaTaMultVisata

  Buna ziua
  O sa incerc sa dau scurt si la obiect raspunsuri solicitarii dvs de la inceput pana la sfarsit.
  1.Daca ati dat avansul trebuia mai intai si mai intai sa vi se puna la dispozitie un C.U. pentru a fi siguri ca suprafetele dorite de dumneavoastra se pot realiza pe terenul respectiv . Din C.U. aflam POT , CUT. Retrageri, etc. Nu ati mentionat ce suprafata de teren achizitionati, deschdere / front la strada.
  2. O sa fiti probabil foarte revoltat dar fara un proiect nimeni nu poate sa spuna corect si nici aproximativ cat o sa ca coste constructiile dorite. Nu se cunoaste natura terenului, cota de fundare, proiect , si nici ce preturi la materiale o sa fie in 2014, etc. Cine spune un pret spune in necunostinta de cauza si dupa presupunerile lui care sunt total gresite si eronate. Stiu ca nu sunteti deacord cu cele scrise de mine. Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect si nici nu se oferteaza constructiile la mp construibil. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul sis a se intocmeasca un deviz. Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc……
  Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare- avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
  Informativ va comunicam ca preturilede realizare a constructiilor (manopera + materiale) se incadreaza :
  – „la rosu” intre 110 – 150 E / mp + TVA;
  – „la cheie” intre 220 – 320 E / mp +TVA; pretul pe mp la cheie poate ajunge si la 500 E / mp daca dv. solicitati marmura , panouri fotovoltaice, incalzire in pardoseala, vitralii, panouri fotovoltaice, ….. etc ………….
  Preturile mentionate mai sus sunt orientative, un pret real se obtine in functie de cele mentionate mai sus: ( proiect, proiect tehnic, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc…).
  Dispunem de toate echipamentele si logistica necesara realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popici, schele, scule si echipamente, etc…..)
  4.Prima data trebuie sa aveti proiectul si sa cereti arhitectului + proiectantului tot cea ce doriti sa cuprinda proiectul dvs. atat in PAC cat si in P.Th. + D.E. si pe baza lor se construieste. Dupa ce le aveti le puneti la dispozitie pentru ofertare.Ce solicitati dvs trebuie sa se regaseasca in P.TH. + D.E. si oferta sa fie detaliata si transparenta
  5.Se intocmeste contract ferm in baza ofertei acceptate si a devizului si nu exista alte pretentii decat daca se solicita alte lucrari suplimentare, lucrari care se mentioneaza intr-un act additional la contract. Plata lucrarilor se face pe faze dererminante si nu sunt discutii. Garantia lucrarilor in constructii este reglementata de Legea 10/1995 cu modificatile ulterioare. Un contract de construire presupune si are reglementat in continutul lui toate clauzele de garantie.

  6. Cea ce spuneti dvs in descriere e ce va doriti dvs dar in realitate si realizarea unui proiect este alceva si o sa va dau cateva exemple: nu dvs. stabiliti cota de fundare , nici armarea ca nu o semnati si nici nu verificati dvs. Proiectul, aceasta este raspunderea ing. de rezistenta si verificatorului, asa ca nu puteti sa impuneti cuiva cu cat sa armeze sau cat sa faca fundatia, aceste le stabilesc cei care intocmesc proiectul. La fel constructiile se realizeaza pe clase de iportanta, categorii de importanta, gradul de rezistenta la foc , etc – aspect pe care le stabileste arhitectul sau dvs trebuie sa le cereti arhitectului sa le evidenteze conform normativelor. Nu inteleg ce calcule de incarcari si de rezistenta ati facut si de unde v-au rezultat dvs. Nr. de stalpi si alte elemente daca nu aveti proiectul ? e o presupunere de-a dvs dar poate sa nu fie conforma cu realizarea corecta a proiectului.
  7.Aceasta fraza este foarte tare “Dupa cum observati nu dorec sa exagerez cu betoane si fier ca si cum as face un buncar dar nici sa imi bat joc,vreau ceva de buget redus dar calitativ.” Va raspund direct si la obiect : la Cutremur v-ati gandit ? sau nu sunteti acasa si nici in casa cand este cutremur? Nu spune nimeni sa faceti buncar dar trebuie respectate normativele in proiectare si in rezistenta si cu riscul de a va supara pe noi pot sa afirm ca nu se realizeaza proiectele si proiectele tehnice asa cum va taie dvs prin cap si “redus si calitativ” nu exista in constructii. Am o vorba : daca faci un lucru fa-l cum trebuie nu de mantuiala. Daca doriti va pot scrie un curs de facultatecu privire la rezistenta la incarcari la seismitate si sa va explic si sunt convins ca veti incerca sa ma contraziceti cu teoriile si cotele dvs.
  In concluzie, eu am raspuns la tot si ma repet ca nu avem ce oferta sa facem daca nu este un proiect . Sunt convins ca nu ati primit raspunsul dorit din partea noastra, dar profesionist v-am deschis ochii si sa luati la cunostinta unele aspect. Prectic v-am dat unele informatii de care aveti nevoie gratis.
  Daca doriti o colaborare : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie va stam la dispozitie .
  Cu respect si stima,
  Echipa ”CasaTaMultVisata”

  E-mail:
  office@casatamultvisata.ro
  casatamultvisata@yahoo.com
  Telefoane:
  0742756576 0767954857

  #26500

  Daniel

  Buna ziua,

  Va multumesc pentru promptitudine si pentru informatiile oferite

  am sa incerc sa raspund pe puncte si sa dau mai multe informatii

  1 Am primit C U mai vechi cu pot 30% si retrageri de 3 metri
  Din 2013 pot-ul pe care il da primaria este de 60% terenul este patrat,
  cu o deschidere de 17.5 cu o adancime de 16.2 deci ma incadrez perfect cu consructia

  2 Nu sunt deloc revoltat,nu as avea de ce sa fiu,am spus clar ca nu am proiect si nici
  studiul geo,terenul de fundare poate sa difere de la o parcela la alta dar sansele sun mici in conditiile in care
  am vecin stanga si dreapta cu studiu geo facut si e identintic iar dansi au casa p+2+m adancime undatie
  1 metru si p+m adancime 0.9 metri,aveti dreptate dar nu ceream sa facem contarctul online sau sa construim casa aici in mediu online
  vroiam doar INFORMATIV…am dat cat mai multe detalii pentru a avea o toleranta cat mai mica max + – 10-15%

  6+7 Stiu si nici nu vreau sa impun structuristului ceva ilegal sau sub normele in vigoare insa nici nu vreau exagerari…am vazut case
  la care structuristi care din exceas de zel au exagerat groazinc…stalpisori de 30*30 la distanta de 1.5 metri sau maxim 2 metri pai mai bine o faceau pe cadre
  iesea mai sigura dar cel mai important mult mai ieftin,am vazut fundatie cu 15 tone necesar si dupa schimbarea structuristului sa facut casa cu 5 tone si toti de pe
  acel forum (structuristi si constructori) au spus ca este casa mai mult decat in regula
  Acel numar de satlpi este facut dupa o schita de mana pe care eu am pus primii stalpi pe colturile casei iar apoi am pus urmatori stalpi la 2.5-4 metri distanta incercand
  Sa fie aliniati uni cu alti pentru ginzi,am spus dupa proiect pot aparea mai multi de acea vorbeam de toleranta + – 15% iar pretul nu unul FERM ci ORIENTATIV
  M-am gandit si la cutremur si nu cred ca m-as simtii mai sigur cu o placa de 20 cm cu xx tone mai grea decat un de 13 cm
  Pai daca la un p+m nu este bun normativul adica stalpi de 25*25 placa de 13 cm si fundatie de 1 metru pai atunci la un bloc p+5 ce facem bagam stalpi de 2 metri placa de
  1 metru si fundatie de 10 metri???
  Despre ce vorbim aici??? vorbim de o casa mica cu descideri mici (cea mai mare are 19 m2) pe care o vreau construita la normativ am spus de buncare pentru asa cum exista
  Arhitecti,constructori,structuristi exista si clienti diferiti….2 categorii in Romania

  1 Cei care fac ori case de vanzare ori cei care vor sa iasa ieftin si care fac zidarie portanta pe bca neportant de 20 cu stalpi de maxim 20*20 cu boltari in fundatie
  in zona seismica,care armeaza placi cu plasa de Buzau etc etc

  2 Clienti exagerati care baga beton b300 in fundatie ca asa e mai bine desi au b200 trecut in proiecte,care fac placa de 20 cand structuristul cere 15 cm,fundatie de 1.5 metri
  in loc de 1 metru etc etc…si stiti ce???
  toti constructorii ai apreciaza si ai dau ca si normalitate de ce oare ???
  PENTRU PROFIT cer preturi de 150*-160 euro la metru si au marja mai mare e normal

  Ce marja sa ai la clientii numarul 3 care nu vor sa exagereze ci vor ce este legal ???
  Dar mai sunt si constructori care se multumesc cu o marja mica in conditiile reespectarii normativeleor in proiectare si in rezistenta
  Nu cer ilegalitati
  CER DOAR FARA EXAGERARI
  Inca o data va multumesc pentru toate informatiile,acum o luna habar nu aveam cu ce se mananca o constructie dar pana la momentul inceperii constructiei sper sa acumulez indeajuns de multa
  informatie incat sa fiu macar in tema

  #26508

  CasaTaMultVisata

  Am inteles punctul dvs de vedere , si gandira dvs sunteti mult mai destept decat un arhitect si un structurist .
  Eu va propun daca cunoasteti asa de bine toate normativele si calculele de rezistenta a structuriilor sa va construiti casa asa cum credeti dvs de credinta fata arhitect si fara structurist.
  Pot afirma ca tipic ptr Romania multi construiesc asa cum le trece prin cap fara a respecta un proiect sau fara a tine cont de un proiect tehnic.
  Cat ceea ce priveste discutiile dvs de pe forumuri legate de structurist pot sa va contrazic si nu cred ca ing. structurist A a stabilit ptr fundatie 15 T de fier iar ing.structurist B a stabilit ptr fundatie 5 T de fier si cei de pe forum spun ca e suficient acestea sunt aberatii iar cei de pe forum le stiu pe toate dar nu comentez.
  Ma intreb o echipa de arhitecti si de ing structuristi ce valoare au intr-o posibila colaborare cu dvs. Cred ca ii invatati ca cei de pe forum sa proiecteze si sa construiasca case „economice” asa dupa ideile dvs.
  Realizez ca sunteti un novice in domeniul constructiilor dar le stiti pe toate si va documentati de pe forum si nu mai aveti nevoie nici de studii. Va pot spune ca , constructiile se fac pe santiere cu cizme , salopeta , casca nu pe forum unde toti se pricep la constructii dar la noi in Romania toti se pticep la: fotbal , politica , constructii si observ ca mai nou si la proiectare pe partea de rezistenta.
  Spor la treaba va dorim iar daca va putem ajuta cu ceva va stam la dispozitie, asta in situatia in care ne ridicam la nivelul cunostintelor dvs din domeniul constructiilor.

  #26543

  gelus

  cita dreptate ai CasaTaMultVisata .daca se intimpla ceva poiectantul si constructorul este de vina.daca are capacitate si cunostiinte tehnice sa angajeze 5-6 oameni de pe ulita .profit este cind lucrezi cu statul paticulaul se uita sa nu -ti plateasca si materialele au pretentia sa alergi pe la toate depozitele sa fie pretul mic dar timpul tau?o zi buna si mult noroc

  #27378

  Marius

  Pentru cele descrise de dumneavoastra pot spune ca se poate construi cu 120 euro/mp pe etape
  Pentru mai multe detalii, proiect, etape de executie va pot furniza relatii la adresa de e mail gmarius69@yahoo.com sau telefon 0721123300

  #27420

  CasaTaMultVisata
  #27487

  costel

  buna ziua ,,se vede in mod cert,domnule daniel ca ..ati acumulat destule informatii despre constructii ,,firma noastra executa lucrari de constructii in bucuresti otopeni si imprejurarile acestuia,un.pret corect se poate da dupa studierea proiectului..un pret informativ …la informatiile pe care le,,ati lasat pe site..sunt ,,la rosu 120,,150 euro mp cu materiale si manopera incluse .la cheie este mai dificil pt,ca intervin materiale mai pretentioase ,,se ajunge repede la un 300 euro mp ,aceste preturi sunt negociabile ,minus sau plus in functie de complexitatea proiectului.cu stima si mult noroc pt.mai multe detalii,, 0740477394sau0746350940

  #27489

  bogdan

  Domnule Daniel, cine v-a invatat ca sa transferati sarcina achizitionarii materialelor si a lucrarilor neprevazute catre constructor, v-a sfatuit bine dar, atentie, nu orice constructor isi va asuma riscul risipei si a policticii guvernului de a mari de la o zi la alta taxele. Numai un neprofesionist o va face. Stiti de ce? Deoarece nu stie in ce se baga.
  Ce veti face daca va ploua torential inainte de turnare iar la carte scrie sa se toarne imediat dupa terminarea sapaturilor? Nu cumva acolo se va intampla ceva la care, in cazul transferului spre constructor a riscului, acesta va trebui sa suporte din buzunar asanari, sapaturi suplimentare sau recalculari a fierului din rezistenta, o recalculare a betonului? Hm. Interesant. Si daca acel constructor va spune: dati-mi 250 lei pentru utilajul denumit pompa, dvs. ce veti spune? Ca trebuia sa prevada??? Trebuia sa prevada si piederea la fier si betonul ramas in elefant dupa turnare? Dar daca elefantul va costa nu 800 lei ci 1100 lei ce va face constructorul? Iar daca acesta va prevedea si va va cere 250 lei in deviz de la inceput, dvs. ii veti da?
  De o parte sau de alta la un moment dat vor exista „abuzuri” de-o parte sau de cealalta daca puneti problema in felul in care ati pus-o pe acest site.
  Vi s-a spus negru pe alb ca fara proiect, deviz, nu se stie pretul decat estimativ. Ptr. dvs. constructia reprezinta caminul sau investitia: in una stau eu, pe calalta o vand si mi-am scos banii. Pentru noi, reprezinta painea. Si cine se respecta si tine la linistea lui, nu va semna acum pentru pretul din aprilie, nu va semna acum fara deviz, nu va face deviz fara sa fie platit.
  Eu zic sa luati in seama sfaturile tuturor la care sa adaugati marja de eroare de minim 12-15%. Eu am vazut case demolate de constructor ca nu a fost platit pentru constructie. Este buna prevederea dar dvs ati intins-o la extrem si indirect, ati dat dovada ca stiti minim 4 profesii pentru care se fac 3 facultati. O casa iese bine cu pretul OPTIM. Nu exista IEFTIN ci OPTIM.
  Cu stima
  Bogdan

  #30637

  Lucian

  Adevarul este undeva la mijloc,

  Pretul iese in urma unui proiect de executie, evident. Dar, Bogdan, trebuie sa te contrazic 100%, numai un neprofesionist nu-si poate asuma raspunderea pentru majoritatea celor insiruite de tine acolo. Exista prognoza meteo, exista contracte cu furnizori. Cum adica, beneficiarul sa plateasca beonul ramas? Pai ce, el a comandat PROST?

  Sau cum sa plateasca beneficiarul daca nu esti in stare sa negociezi si sa ai furnizori care sa pastreze preturile?

  Am construit cateva zeci de case cu asumarea totala a raspunderii. Este adevarat ca la unele proiecte am pierdut bani, dar asta este. Pierzi, castigi, negustor te numesti.

  MAil:llucian@rocketmail.com

  #30641

  Verdes Mircea

  Buna ziua Daniel
  Eu o sa va dau dreptate
  O casa se construieste cum se construiesc toate casele eu construiesc case de la varsta de 18 ani si acuma am 47 am construit in toate regimurile dupa toate regulile. Am construit 10 ani afara in italia.Diferenta de la o locatie la alta nu pote sa depaseasca marja de eroare de 15 la suta cum ati mentionat
  Daca se construieste o casa simpla si fara artifici cu ati spus este o constructi normala ca ori si care constructie.
  Poate aparea o diferenta mica la armatura in functie de riscul seizmic sau natura terenului mlastina etc.Asta nu inseamna ca nu putem face ca ideie un pret de manopera si materiale.
  Cele mentionate de dumneavoastra in legatura de beton vibrat pentru a obtine un beton cat mai dens izolatie sub ziduri pentru evitarea umezeli zidurilor udarea caramizilor pentu a avea o aderenta maxsima mortar caramida lasarea gaurilor pentu a evita spargere dupa terminare prizele de pamant pentru a evita a sapa din nou dupa finalizare.
  Astea sant lucruri normale nu mofturi.
  Eu sant de la Maramures si pot sa va fac un calcul estimativ dar trimiteti o adresa de email sa va pot posta si cateva constructi facute de noi cu pretul la rosu la fiecare
  Va las adresa mea de email si un nr. de tel. verdes_mircea68@yahoo.it tel.0757315176
  Cu respect Mircea Maramures

  #30669

  diguta gheorghe

  pentru mai multe detali si un pret contactatima la 0733739838

  #30882

  dulici

  va rog sa ma sunati pt o eventuala colaborare nr.email.dulicinicu@yahoo.com nr.meu dr tel.0769346117

  #30884

  JERCAN ANDREI

  SC EDILAND SRL ( BUCURESTI, TEL: 0722664561)
  este o societate specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor si a utilitatilor aferente acestora.
  Principalele domenii de activitate sunt:
   Executarea constructiilor civile si industriale precum si a utilitatilor, anexelor si instalatiilor respective, conform proiectului prezentat de beneficiar;
   Proiectarea si executia lucrarilor de constructii in intregime (la cheie) conform temei de proiectare a beneficiarului;
   Executarea lucrarilor de consolidare, igienizare, renovare si schimbare a destinatiei constructiilor;
   Prestari servicii legate de activitatea de constructii: confectii de lemn si metal, tamplarie, placaje gresie, faianta, zugraveli, vopsitorii, sarpante si invelitori, etc.

  #30894

  Morosan

  Executam constructii de la A la Z, in orice judet. Echipa de meseriasi cu experienta in tara si strainatate, seriosi, nonalcoolici, executam lucrari complete de constructii, finisaje interioare si exterioare – rigips, glet, zugraveli traditionale si decorative, parchet, gresie/ faianta, scafe, sape, tencuieli, recompartimentari, termosistem, etc. Case la rosu si la cheie. Conditii de plata avantajoase, operativitate, seriozitate. Reduceri de pret discutabile, la fata locului sau dupa discutarea solutiilor tehnice. Contact la E-mail: marian_morosan@yahoo.com

  #32127

  Bajan Cristian

  Suntem Certificati ISO
  S.C. CONSTRUCTIONS GENERALE & MANEGEMENT PROJETS S.R.L este o companie care are ca obiect de activitate realizarea constructiilor rezidentiale si nerezidentiale.
  Asiguram servicii de CALITATE in executarea caselor la rosu, la cheie, vile, imobile cu mai multe etaje, cladiri de birouri si sedii administrative, scoli si sali de sport.

  Compania noastra executa lucrari de hidroizolatii, termoizolatii, lucrari de consolidare,renovare fatade, reabilitare, modernizare imobile vechi, restaurari monumente si cladiri vechi. In acest context compania noastra prezinta sfaturi si solutii in ceea ce priveste planificarea, alegerea locului, actele necesare, constructia propriu-zisa, asistenta tehnica pe perioada executiei constructiei, intocmirea documentatiei de santier, pentru toate materialele aprovizionate( beton, otel beton, etc) fiind obligatorii certificatele de conformitate si calitate.

  #32131

  Neagu vasile

  Buna seara.Am citit despre ce doriti sa construiti si sunt interesat de a executa aceasta constructie.Va rog daca este posibil sa-mi trimiteti un nr. de tel. pt a va contacta.Nr.meu de tel.0721569210.Experienta mea in constructii este de peste 28 ani.Multumesc.

  #32215

  Florian Onita

  Pentru Daniel, cind aveti documentatia as dori o copie pentru a va intocmi o oferta.Va multumesc. binian.construct@yahoo.com

  #32677

  PETCU ANTONIU

  buna ziua nu va innebunit de cap baieti astia cu preturile lor pentru a iesi cu constructia sub 140 145 euro sunati la 0761932244 si vom merge la multi beneficiari sa va convingeti .

  #32712

  Lumy

  Buna ziua,as avea si eu o intrebare.Cat este pretul unei constructii 140mp pr P+m cu amprenta la sol de 70mp.pretul la rosu si pret la gri.Poate cineva sa mi reaspuna.Sunt din Bucuresti

Vizualizare 20 de articole - 1 la 20 (din 52 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Forum CasaDex - Adauga intrebarea ta aici

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii