Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

constructie casa cu 23000 euro

Acasă Forumuri Case la rosu constructie casa cu 23000 euro

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  SC GEBCONS ACG SRL acum 4 ani, 3 luni.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #42469

  ioan

  Detin suma de 23 000 euro si as dori sa construiesc o casa in bucuresti, mentionez ca nu am proiect, as dori ca
  Suprafata construita as dori sa fie de 90-100 mp….pana la ce stadiu as putea inainta cu lucrarile in aceasta suma.

  #42860

  Eduard

  Cea mai ieftina locuinta din Romania, este o casa de 2 camere, suprafata 56mp si costa aproximativ 19.850 Euro.
  Casele pe care le construim, sunt realizate pe structura clasica, din beton armat, caramida sau BCA, tencuieli exterioare, izolatie exterioara de 10cm, tamplarie PVC, acoperis din tabla cutata “tip Lindab”, compartimentari, finisaje interioare si exterioare de calitate buna si pret mediu, instalatii.

  Pretul de aproximativ 350 Euro/metru patrat de constructie

  Asa cum am mai scris si in alt articol pretul este “aproximativ” pentru ca fundatia in anumite zone trebuie supra-inaltata, in alte zone trebuie solutii tehnice de fundare speciale, iar in alte situatii, chiar beneficiarii ne solicita fundatii mai solide sau mai inalte, si in astfel de cazuri costurile pentru structura cresc. In alte situatii, clientii doresc finisaje mai scumpe decat cele pe care noi le propunem si aceste costuri suplimentare se reflecta in costul total al constructiei. In cazul constructiilor in afara zonelor Bucuresti si Ilfov, acest pret poate sa difere, pentru ca deplasarea unei echipe sau a utilajelor, in alte localitati sau zone, presupune niste costuri suplimentare legate de transport si cazare.

  Acest pret se refera strict la constructie si acopera doar costurile pentru construirea si finisarea in varianta “la cheie” cu finisaje cu raport calitate-pret cat mai bun, si nu acopera celelalte constructii, amenajari sau utilari ale casei: imprejmuirea cu gard, amenajarea curtii, sistemul de incalzire, mini-statia de epurare sau fosa septica, porti, etc.

  In aceasta varianta de casa, dar si in celelalte, clientul nostru va putea decide in fiecare moment ce materiale sau finisaje se vor folosi, si isi va asuma eventualele diferente de pret fara de materialele sau finisajele, pe care noi le recomandam. De asemenea, in cazul in care beneficiarul are posibilitatea sa-si procure anumite materiale, suntem de acord sa le foloseasca.
  O astfel de casa se poate construi in aproximativ 3-4 luni din momentul in care ne este pus la dispozitie terenul liber, cu electricitatea si o sursa de apa disponibile la santier, impreuna cu Autorizatia de Construire.

  O astfel de locuinta este ideala pentru acei clienti care au buget pentru o garsoniera sau un apartamente cu 2 camere, dar viseaza la o “casa pe pamant”.

  Diferenta de bani adica : 23000 euro minus 19850= 3150 euro o folositi pentru proiect.:)

  #42908

  CasaTaMultVisata

  Pentru o posibila colaborare va rugam sa ne contactati.

  Cu respect si stima,

  Echipa “CasaTaMultVisata”

  0742756576 0767954857
  E-mail:
  office@casatamultvisata.ro
  casatamultvisata@yahoo.com
  Web:
  http://www.casatamultvisata.ro

  #43126

  SC GEBCONS ACG SRL

  Buna ziua,
  societatea noastra construieste case la rosu incepand de la 135 EUR/mp construit iar la cheie de la 220 EUR/mp construit. Cu cei 23000 EUR este posibil sa va construiti casa. SC GEBCONS ACG SRL , Tel 0723697857 . Asteptam telefonul dumneavoastra.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Forum CasaDex - Adauga intrebarea ta aici

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii