Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Proiect de casa

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  LAURENTIU PALADE acum 4 ani, 10 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #21377

  ArhiProPub

  Cand avem in cap un proiect de casa trebuie sa mergem la un birou de proiectare, adica la un arhitect pentru a pune pe hartie ideile noastre si a vedea daca ce ne-am imaginat noi se poate realiza.
  Odata ajunsi acolo o sa gasim doua variate de proiect: proiect tehnic, adica proiectul complet, si documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de contruire.
  Intrebarea mea este de ce marea majoritate a clientilor aleg pentru varinata proiectului pentru autorizatia de construire?

  #21745

  Bogdan Sterea

  Buna seara.
  Din cauza nestiintei si a proastei informari. Sau nestiinta fiind rezultatul proastei informari, omul habar nu are ce ii vorbeste arhtectul. DTAC, PT, DTE prescurtari fara noima pentru un neavizat.
  Si, mai este pretul. Nimeni nu iti spune de pilda cata piulite iti intra intr-o casa din lemn. Acest lucru apare in deviz. Devizul nu este parte din proiectul tehnic. Poate numai ca antemasuratoare. Antemasuratoare pe hartie cu normele de consum revizuite acum doi ani, cu minciunile inscrise pe cutii, saci si bidoane de catre produatorii autohtoni…
  Personal am testat pe pielea mea un deviz bazat pe antemasuratori pe hartie de un arhitect si am avut consum mai mare cu 80% la adezivi pentru lemn, cu 300% pentru termoizolatie, cu 600% entru amorse….
  De aceea, stimate domn, romanul nu da bani decat pe minimul necesar. Restul, la fata locului pe santier, banii nedati arhitectilor se transforma in materiale de constructie.
  Sper sa fi raspuns partial la o atare problema.
  Cu stima,
  Bogdan Sterea

  #34315

  LAURENTIU PALADE

  Oferim servicii de arhitectura,design,publicitate,consultanta,urbanism,
  pt catalog proiecte locuinte unifamiliale vizitati-ne la adresa
  http://www.lpprojectarhitectura.com
  e-mail.laurentiupalade@yahoo.ro
  Suntem si pe facebook:https://www.facebook.com/lpprojectarhitectura

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Forum CasaDex - Adauga intrebarea ta aici

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii