Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Recomandare echipa constructori Ploiesti

Acasă Forumuri Case la rosu Recomandare echipa constructori Ploiesti

Acest subiect conține 4 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Mircea acum 5 ani, 6 luni.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #17817

  dimco

  V-as fi recunoscator daca mi-ati putea recomanda o firma serioasa pentru constructia unei case in Ploiesti, precum si niste preturi estimative ale manoperei/mp (la rosu) pentru a putea evalua ofertele.
  Multam de ajutor!

  #17818

  alin

  Eu sunt din Bucuresti si am construit cu o echipa (firma) din ardeal de care am fost foarte multumit. Au lucrat bine , curat , fara masa fara cazare fara bautura….. Sunt oameni seriosi si cu echipamentele necesare. Caut numarul lor de telefon si te ajut daca vrei. Trimite-mi un mail pe adresa: alxf_2009@yahoo.com si va dau informatiile necesare.

  #17891

  Craciun Gheorghe

  Buna ziua, legat de oferta de pret, noi construim case, vile la pretul de 30-340 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-110 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220-250 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
  Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0757 911 071 / 0727 689 884, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
  Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
  Cu stima,
  Gheorghe Craciun
  Director
  0757911071 / 0727689884
  craciun_invest@yahoo.com
  SC Craciun Investments SRL

  #17952

  casatamultvisata

  Buna ziua. Oferta de pret nu se face dupa ureche sau la ochi dupa cati mp sunt pe proiect. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576

  #17955

  Mircea

  Executam lucrari de constructii case la rosu si la cheie.Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare.Preturile sunt rezonabile.Relatii tel.0728903340.Email gheorghegredjuc@yahoo.com.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Forum CasaDex - Adauga intrebarea ta aici

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii